+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

TRANSFERIMI I KUFOMAVE NGA NORVEGJIA NË SHQIPËRI

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA NORVEGJIA PËR NË SHQIPËRI

Anëtari i familjes suaj ka vdekur në Belgjikë dhe ju duhet të organizoni një transferim kufomë për në Shqipëri – kompania jonë ju mbështet me besueshmëri në këtë kohë emocionuese dhe stresuese.

Qëllimi ynë është të kryejmë një transferim të sigurt  të kufomave në Shqipëri nga Norvegjia, duke marrë parasysh kërkesat personale dhe tradicionale, në mënyrë që varrosja të kryhet sipas planit siç është planifikuar.

 

INFORMATAT RRETH TRANSFERIMIT TË TRUPAVE PËR NË SHQIPËRI

Shumë njerëz e kanë më të lehtë të komunikojnë në gjuhën e tyre amtare. Ju mund të flisni në gjuhën shqipe me ekipin tonë dhe jemi nga trojet shqiptare – ne do t’ju informojmë se cilat dokumente na duhen për të organizuar një transferim të trupave në Shqipëri duke ju informuar për të  gjitha detajet e procesit të dergimit për të vendi i origjinës.

 

Që në fillim, ne ju ofrojmë transparencë të plotë në lidhje me kostot e transferimit të kufomave në Shqipëri: me të gjitha tarifat, në mënyrë që të mos lindin më kosto të mëtejshme.

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË ATDHE

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?