+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA NË KOSOVË, SHQIPËRI, SANXHAK DHE VENDE TË TJERA

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA PËR NË KOSOVË, SHQIPËRI, MALI I ZI DHE VENDET E TJERA TË EVROPËS

Përveç Gjermanisë, Franca është gjithashtu një vend ku jetojnë shumë njerëz nga origjinë dhe kulturë të ndryshme. Përveç disa traditave që ekzistojnë individualisht në secilin vend, përkatësia fetare gjithashtu luan një rol të rëndësishëm, prandaj shumë njerëz shprehin dëshirën që ata një ditë të varrosen në vendin e tyre të lindjes.

 

MBËSHTETJE NË RAST TË VDEKJES DHE TRANSPORTIT TË SIGURT TË KUFOMAVE NGA FRANCA NË VENDIN E LINDJES

Falë përvojës sonë shumë vjeçare, ne jemi në gjendje t’i përgjigjemi drejt dhe me dinjitet dëshirës së fundit të një të ndjeri. Ju mund të na besoni me këtë detyrë të rëndësishme. Ne organizojmë dhe kryejmë transportin e kufomave në mënyrë të sigurt dhe të besueshme nga Franca në të gjitha vendet e Evropës dhe Ballkanit si Shqipëria, Kosova, Mali i Zi, Maqedonia, Sanxhak dhe Lugina e Preshevës.

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?