+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

 

PASI NJË PERSON VDES, TË AFËRMIT KANË NEVOJË PËR DOKUMENTE TË CAKTUARA NË MËNYRË QË TË BËHET NJË VARRIM. DOKUMENTE SHTESË KËRKOHEN PËR NJË TRANSFERIM JASHTË VENDIT.

 

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

 

Nëse këto dokumente dërgohen në ndërmarrjen tonë të varrimit, ne mund të marrim përsipër formalitete, procedura administrative dhe lëshimin e dokumenteve tjera. Dokumentet e rëndësishme për transportin e kufomave jashtë vendit gjithashtu përfshijnë një pasaportë ndërkombëtare të kufomave duke përfshirë konfirmimin se kufoma është vendosur siç duhet në arkivol.

Ne jemi në krahun tuaj si mbështetje e sigurt dhe e besueshme që nga kontakti i parë. Falë përvojës më shumë se 25 vjeçare dhe makinave moderne, të pajisura posaçërisht, asnjë rrugë nuk është e largët për ne për të përmbushur dëshirën e fundit të një të vdekuri – një varrim dinjitoz në vendin e lindjes, afër paraardhësve.

 

Sigurisht, ne gjithashtu organizojmë transferimin e kufomave me aeroplan dhe transportin e sigurt nga aeroporti për në destinacion e duhur.

 

Transparenca e kostos dhe garancitë e çmimeve janë shumë të rëndësishme për ne. Në një bisedë personale do t’ju informojmë menjëherë për të gjitha kostot, të gjitha këto përfshihen në çmim. Kështu ju garantojmë sigurinë e kostos dhe përjashtojmë mundësinë e kostove dhe tarifave shtesë paraprakisht.

Këshillat dhe mbështetja personale, prokurimi i të gjitha dokumenteve të nevojshme dhe një transferim i sigurt, dinjitoz dhe i përpiktë i kufomave janë pjesë e kompetencave tona në mënyrë që ju të mund të thoni lamtumirë të dashurit tuaj në paqe dhe dashuri. 

 

 

Në këtë pikë është e rëndësishme të përmendet se, varësisht nga vendi, synohen dispozitat e mëtejshme ligjore. Kompania jonë, me mbi 25 vjet përvojë pune në këtë lemi, është shumë e njohur me procedurën dhe organizimin e transportit të kufomave, në mënyrë që të mos shfaqen probleme dhe vonesa.

ÇFARË TË BËJMË NË RAST TË VDEKJES?

NDIHMË DHE MBËSHTETJE NË RAST VDEKJEJE: NE JU KËSHILLOJMË

Humbja e një anëtari të familjes ose një të dashur shoqërohet gjithmonë me stres të fortë emocional dhe pikëllim. Në një kohë kaq të dhimbshme, të pikëlluarit janë në tronditje për herë të parë, por duhet të kujdesen për detajet e transferimit dhe varrimit.

LEXO MË SHUMË

LLOJET E TRANSFERIMIT – CILAT JANË OPSIONET?

MAKINË SPECIALE OSE AEROPLAN SI NJË MJET PËR TË TRANSPORTUAR TË NDJERIN/EN.

 

TRANSPORTI I TË NDJERIT ME AEROPLAN

Transporti me i sigurt i kufomave nga vendet e largta eshte me aeroplan

Transporti i kufomave me aeroplan

Transferimi i kufomave me aeroplan – ne organizojmë gjithçka, në mënyrë profesionale dhe të besueshme

TRANSPORTI I TË NDJERIT NGA TOKA

Transport per toke beset me makina speciale

Transporti i kufomave me makina speciale

Transporti i të ndjerëve me makina speciale për në vendlindje nga gjithë Evropa – me besueshmëri dhe në kohë të saktë

 

PROCEDURA PËR NJË TRANSFERIM NË VENDIN E LINDJES

Organizimi i mirë luan një rol të rëndësishëm në transferimin e kufomave jashtë vendit ose në vendin e lindjes së të ndjerit. Para së gjithash – transferimi i kufomës kryhet gjithmonë nga një shtëpi funerale e regjistruar.

 

VENDET NË TË CILAT NE TRANSPORTOJMË KUFOMA

TRANSPORT I KUFOMËS PËR NË VENDET E BALLKANIT DHE EVROPËS

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA GJERMANIA

 Transferimi i kufomave nga Gjermania në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË ATDHE

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?