+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

TRANSFERIMI I KUFOMAVE NË KOSOVË NGA GJERMANIA

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA BELGJIKA NË VENDET E BALLKANIT DHE NË TË GJITHË EVROPËN

 

Falë përvojës shumë vjeçare, kompania jonë është kontakti i besueshëm për transferimin e kufomave në Kosovë nga Gjermania, por edhe Franca, Italia, Austria, Belgjika, Zvicra, etj.

 

TRANSFERIMI I KUFOMAVE NË KOSOVË – KOSTOT, SIGURIA E ÇMIMEVE

Duke marrë parasysh të gjitha kërkesat tradicionale dhe individuale, ekipi ynë siguron një transferim të qetë dhe dinjitoz të kufomave në Kosovë. Ne ju mbështesim që nga fillimi, kujdesemi për të gjitha dokumentet e nevojshme dhe garantojmë një transferim të përpiktë të kufomave në Kosovë, në mënyrë që të përmbushen të gjitha afatet dhe varrimi të mund të kryhet siç është planifikuar – në mënyrë të sigurt dhe transparente.

 

Ne jemi gjithmonë në dispozicion për t’iu përgjigjur çdo pyetje që mund të keni në lidhje me transferimin e trupave në Kosovë. 

Mund të na kontaktoni edhe në gjuhën shqipe apo në gjuhë tjera – ne jemi gjithmonë me ju për t’iu përkrahur dhe përgjigjur në kërkesat tuaja.

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?