+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

TRANSFERIMI I TRUPAVE NË MAL TË ZI NGA ITALIA

 

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË MAL TË ZI

Shpesh vdekja e një të dashur ndodh papritur. Të afërmit janë të mbingarkuar me pikëllim dhe prapëseprapë duhen kryer formalitete të ndryshme. Organizimi i një varrimi vetë kërkon shumë përpjekje. Përveç kësaj, një transferim kufomash; shumë njerëz shpesh ndjehen plotësisht të pafuqishëm në situata të tilla.

 

ME MAKINA OSE AEROPLAN – TRANSFERIMI I KUFOMAVE NË MAL TË ZI

Sigurisht, vdekja është e vështirë të menaxhohet. Por më e pakta që mund të bëjmëm për me të afërmit është tu japim  lamtumiren e fundit në menyrë dinjitoze ashtu siç edhe e meritojnë. Dhe ky është pikërisht qëllimi ynë – të qëndrojmë pranë jush në këto kohë të vështira dhe të kujdesemi për të gjitha formalitetet për ju, sa më shumë që të jetë e mundur.

 

Ne organizojmë dhe kryejmë një transferim të sigurt dhe modern të kufomave për në Mal të Zi nga Italia, Gjermania, Franca dhe vendet e tjera të Evropës – me makina ose aeroplan.

 Ju mund te  telefononi, ne jemi gjithmonë pranë jush.

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË ATDHE

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?