+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

Kontakt 24 Orë

 

PIKËLLIMI – TRANSPORTI KUFOMAVE

 

 

ME PERVOJ MBI 25 VJEQARE -TRANSPORTI KUFOMAVE NGA GJITHË EUROPA

 

 

VDEKJA ËSHTË PROCES NATYROR, POR DHËMBJA QË KEMI PËR ME TË DASHURIT TONË QË NDËRROJNË JETË E BËJNË KËTË PROCES TË DHIMBSHËM E MË PLOTË PIKËLLIM. TRANSPORTI KUFOMAVE, SHPEJT DHE I SIGURT

Ne jemi një ndërrmarje për transportin e kufomave e regjistruar dhe e akredituar që mund të ju mbështesim 24 orë çdo ditë. Mund të na arrini në çdo kohë dhe mund të komunikoni me ne, në disa gjuhë në mënyrë që të ju ndihmojmë që sa me lehtë të menaxhoni transportin e kufomave për në vendlindje.

 

Ne i respektojmë ritualet e ndryshme dhe u kushtojmë shumë rëndësi aspekteve tradicionale, kulturore dhe fetare.

 

Në mënyrë të besueshme, me respekt dhe në përputhje me ligjin, ne organizojmë dhe kryejmë transportin e kufomave të pajetë nga Gjermania dhe vendet e tjera Evropiane, duke përfshirë Shqipërinë, Kosovën, Malin e Zi, Maqedoninë, Sanxhakun dhe Luginën e Preshevës.

Ne jemi në krahun tuaj si mbështetje e sigurt dhe e besueshme që nga kontakti i parë. Falë përvojës më shumë se 25 vjeçare dhe makinave moderne, të pajisura posaçërisht, asnjë rrugë nuk është e largët për ne për të përmbushur dëshirën e fundit të një të vdekuri – një varrim dinjitoz në vendin e lindjes, afër paraardhësve.

 

Sigurisht, ne gjithashtu organizojmë transferimin e kufomave me aeroplan dhe transportin e sigurt nga aeroporti për në destinacion e duhur.

 

Transparenca e kostos dhe garancitë e çmimeve janë shumë të rëndësishme për ne. Në një bisedë personale do t’ju informojmë menjëherë për të gjitha kostot, të gjitha këto përfshihen në çmim. Kështu ju garantojmë sigurinë e kostos dhe përjashtojmë mundësinë e kostove dhe tarifave shtesë paraprakisht.

Këshillat dhe mbështetja personale, prokurimi i të gjitha dokumenteve të nevojshme dhe një transferim i sigurt, dinjitoz dhe i përpiktë i kufomave janë pjesë e kompetencave tona në mënyrë që ju të mund të thoni lamtumirë të dashurit tuaj në paqe dhe dashuri. 

ÇFARË TË BËJMË NË RAST TË VDEKJES?

NDIHMË DHE MBËSHTETJE NË RAST VDEKJEJE: NE JU KËSHILLOJMË

Humbja e një anëtari të familjes ose një të dashur shoqërohet gjithmonë me stres të fortë emocional dhe pikëllim. Në një kohë kaq të dhimbshme, të pikëlluarit janë në tronditje për herë të parë, por duhet të kujdesen për detajet e transferimit dhe varrimit.

LEXO MË SHUMË

LLOJET E TRANSFERIMIT – CILAT JANË OPSIONET?

MAKINË SPECIALE OSE AEROPLAN SI NJË MJET PËR TË TRANSPORTUAR TË NDJERIN/EN.

 

KONTAKT

Gjermani: +49 171 7450192

Austri: +43 664 1541826

Kosovë: +383 43 639 206

Kosovë: +386 49 565 344

TRANSPORTI I TË NDJERIT ME AEROPLAN

Transporti me i sigurt i kufomave nga vendet e largta eshte me aeroplan

Transporti i kufomave me aeroplan

Transferimi i kufomave me aeroplan – ne organizojmë gjithçka, në mënyrë profesionale dhe të besueshme

TRANSPORTI I TË NDJERIT NGA TOKA

Transport per toke beset me makina speciale

Transporti i kufomave me makina speciale

Transporti i të ndjerëve me makina speciale për në vendlindje nga gjithë Evropa – me besueshmëri dhe në kohë të saktë

 

PROCEDURA PËR NJË TRANSFERIM NË VENDIN E LINDJES

Organizimi i mirë luan një rol të rëndësishëm në transferimin e kufomave jashtë vendit ose në vendin e lindjes së të ndjerit. Para së gjithash – transferimi i kufomës kryhet gjithmonë nga një shtëpi funerale e regjistruar.

 

VENDET NË TË CILAT NE TRANSPORTOJMË KUFOMA

TRANSPORT I KUFOMËS PËR NË VENDET E BALLKANIT DHE EVROPËS

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA GJERMANIA

 Transferimi i kufomave nga Gjermania në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË ATDHE

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?