+49 171 7450 192
Seite wählen

TRANSPORTI KUFOMAVE PIKELLIMI 24

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

 

Në kohë pikëllimi, mbështetja ka një rëndësi të madhe. Ju mund të mbështeteni në ekipin tonë – ne jemi gjithmonë pranë jush dhe për ju për të realizuar transportin e më të dashurve tuaj për vendlindje.

NDIHMË DHE MBËSHTETJE NË MJERIMIN – TRANSPORTIMIN E KUFOMAVE NGA HOLLANDA NË VENDIN E TYRE TË LINDJES

Nëse anëtari i familjes ka jetuar dhe punuar në Holandë dhe tani do të varroset në vendin e tij – ekipi ynë kujdeset me siguri për të gjitha formalitetet, dokumentet dhe organizimin e transportit të kufomave nga Hollanda në Shqipëri, Kosovë, Mal të Zi, Maqedoni, Sanxhak, Luginën e Preshevës dhe një tjetër Vendi i Ballkanit dhe Evropës.

 

Pavarësisht nëse dëshironi transporin e kufomës nga Hollanda për në vendin tuaj me makina ose me aeroplan, ekipi ynë garanton transport të sigurt dhe dinjitoz, si dhe transparencë të kostos dhe garanci të çmimit.

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ITALIA PËR NË ATDHE

Transporti i kufomave nga Italia për në Kosovë, Shqipëri, Mali i Zi dhe vendet e tjera të Evropës

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA FRANCA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Franca në vendin e lindjes

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA ZVICRRA

Mbështetje në rast të vdekjes dhe transportit të sigurt të kufomave nga Zvicrra në vendin e lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA BELGJIKA

Aspektet tradicionale dhe fetare të transportit të kufomave nga Belgjika në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA HOLLANDA

Ndihmë dhe mbështetje në mjerimin – transportimin e kufomave nga Hollanda në vendin e tyre të lindjes

TRANSPORTI I TRUPAVE NGA NORVEGJIA

Të sigurt, të besueshëm dhe me transparencë të kostos – transportimi i kufomave nga Norvegjia në vendin tuaj

TRANSPORTI I KUFOMAVE NGA SUEDIA PËR NË VENDLINDJE

Organizimi dhe transporti i kufomave nga Suedia; të sigurt, dinjitoz dhe në kohë

KOSTOT E TRANSPORTIT TË TË NDJERIT JASHTË VENDIT

ÇFARË KUSHTON TRANSPORTIMI I NJË KUFOME NË VENDIN E LINDJES?

Në këtë rast, edhe nëse është kaq i vështirë, për fat të keq disa formalitete duhet të kontrollohen dhe të kujdesen për to. Nga njëra anë, ekzistojnë disa dokumente, nga ana tjetër, sqarimi i kostove të varrimit dhe riatdhesimit

LEXO MË SHUMË

DOKUMENTE TË RËNDËSISHME PËR TRANSPORTIN E KUFOMAVE

CILAT DOKUMENTE KËRKOHEN PËR TRANSFERIMIN E KUFOMAVE JASHTË VENDIT?

Para së gjithash, kërkohet një certifikatë lindje dhe nje certifikatë e statusit martesor( certifikata e marteses), e cila përbëhet nga dy forma. Kjo lëshohet nga mjeku i familjes, në rast vdekjeje në shtëpi, ose nga një mjek tjetër, në rast vdekjeje në spital ose shtëpi pleqsh. Për më tepër, kërkohet një kartë identiteti ose pasaportë nga vendi në të cilin i ndjeri jetonte.

MË SHUMË>>

 

 

KUSH MUND T’I TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?

KUSH ËSHTË PËRGJEGJËS PËR TRANSFERIMIN E KUFOMËS? APO ME FJALË TË TJERA – KUSH LEJOHET TË TRANSPORTOJË TË VDEKURIT?